ROTI CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Corner. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 19:25 Duurde meer dan 1,5 uur terwijl restaurant op 5 min fietsen zit. Ook nadat we hadden gebeld en werd gezegd dat de bezorger onderweg was duurde het nog 25 min.... Eten ok maar wat flauw.
24 nov 2022 om 20:23 Heel lekker eten hmmmm
16 nov 2022 om 19:23 Eten was prima maar moest eerst nog wat opgewarmd worden en als je trek hebt dan kan dat tegenvallen
3 nov 2022 om 8:15 Eten kwam 45 min later en ik had online betaald bezorger eiste geld. Ik heb de bon laten zien en me internet bankieren om te bewijzen dat ik had betaald hij bleef roepen YOU NEED TO PAY.. ik was echt bang. Eten was smerig btw kip op bot was kipfilet
1 nov 2022 om 19:55 Eten was goed gekruid en mooie portie’s
23 okt 2022 om 1:24 Restaurant op 20min afstand. Het eten was een uur onderweg. Schandalig ontsla die bezorger
9 okt 2022 om 7:32 Snelle bezorging, grote hoeveelheid, vriendelijke bezorger. Roti rol met kipfilet was prima. De gevulde bara viel wat tegen, beetje soppig en er zat geen zuurtje bij. De loempia met kip, was geen huisgemaakte loempia! Jammer!
5 okt 2022 om 19:51 Bezorging te laat,maar het eten was lekker
24 sep 2022 om 22:09 Eten zeer slecht!
21 sep 2022 om 19:31 Eten was lekker.
18 sep 2022 om 22:58 Eten was oké, maar niet wat ik had besteld?! En dus 90 minuten wachten. Ik belde naar een uur en kreeg een bandje dat zei dat ze gesloten waren. Mijn man is diabeet en 45 minuten langer wachten is echt een probleem. Ik bestel hier dus nooit meer.