ROTI CORNER

ROTI CORNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 305 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Corner. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:07 Rotie en een extra bakje bami besteld. Ik kreeg een soort rood kleurige prutje dat vooral naar tomatensaus smaakte en waar geen ei bij zat. De bami was erg droog. Het was de eerste keer bij hun maar ook gelijk de laatste keer.
13 mei 2022 om 20:17 Lekker op tijd! Kankerziek lekkere loempiaaaasa lekker pompeeee
10 mei 2022 om 20:57 Top. Bezorging was snel en vriendelijk bezorger.
9 mei 2022 om 10:12 Als I had geweten dat ze met de auto kwamen was ik zelf erheen gefietst. Ik ben voor fietsen de auto is milieuonvriendelijk en bovendien duurt het langer.
8 mei 2022 om 13:11 Vlakke smaak, niet voor herhaling vatbaar. Bezorging duurde veel langer dan aangegeven.
19 apr 2022 om 1:01 Het was tweede paasdag, dus erg druk. De bezorger was veel te laat, maar kon er niets aan doen door de drukte, hij kwam hijgend aan. Maar wel teleurstellend dat ik niet op de hoogte werd gehouden van de vertraging.
15 apr 2022 om 19:18 Altijd snel en lekker
7 apr 2022 om 20:44 Bezorger staat aan de verkeerde kant blijft bellen en moeilijk doen uiteindelijk hebben we hem buiten ergens moeten zoeken. We hadden 3 soorten kip maar kregen 3 x kip met kerrie.
5 apr 2022 om 1:32 De roti was erg droog de aardappelen en kip waren koud. Broodje bakkeljauw nauw wat zal ik zeggen bakkeljauw pap. Broodje garnalen de garnalen waren Lekker broodje was helemaal doorweekt brood pap Nooit meer hier bestellen
3 apr 2022 om 10:12 Topperssss
2 apr 2022 om 21:02 De lekkerste roti van de stad
27 mrt 2022 om 23:01 Was correct én okay !